Pravno obvestilo

Politika zasebnosti

Promax Computers, d.o.o. spoštuje vašo zasebnost in se zavezuje, da bo osebne podatke, pridobljene prek spletnega informacijskega sistema www.pmc.si, skrbno varoval in jih brez vaše privolitve ne bo posredoval tretji osebi oziroma jih uporabil v druge namene.

Promax Computers, d.o.o. se zavezuje, da bo po svojih najboljših močeh varoval podatke in zasebnost obiskovalcev na spletni strani www.pmc.si.

Pridržki

Promax Computers, d.o.o. bo na svojih spletnih straneh zagotavljal točnost in ažurnost podatkov z vso skrbnostjo, vendar pa za njihovo točnost, celovitost, kot tudi za škodo, ki bi izhajala iz tega, ne prevzema nikakršne odgovornosti. Promax Computers, d.o.o. tudi ne prevzema nobene odgovornosti v povezavi s posledicami, ki jih povzročijo informacije, vsebovane na tej spletni strani. Promax Computers, d.o.o. ne prevzema nobene odgovornosti za morebitne viruse, ki bi se k uporabnikom prenesli s te spletne strani. Uporabnikom se priporoča uporabo protivirusnih programov.

Pravno obvestilo

Vaš dostop do tega spletnega mesta in njegovo uporabo urejajo ta splošna pravila kot tudi nekateri zakoni. Prosimo, pazljivo preberite te splošne pogoje! Z vstopom na spletno stran www.pmc.si potrjujete, da ste s temi splošnimi pogoji seznanjeni, da z njimi soglašate ter da vas določbe teh splošnih pogojev zavezujejo.

Omejitev osebne in nekomercialne uporabe

Spletne strani pmc.si smete uporabljati le za osebne in nekomercialne namene. Prepovedano je spreminjanje, kopiranje, distribucija, oddajanje, prikazovanje, izvajanje, razmnoževanje, objavljanje, licenciranje, ustvarjanje izpeljank, prenašanje ali prodajanje katerih koli podatkov, programske opreme, izdelkov ali storitev, ki so del strani pmc.si razen v primeru izrecne navedbe v teh pogojih uporabe.

Kot uporabnik strani pmc.si se obvezujete, da le-te ne boste uporabljali za nezakonite ali pogojem uporabe nasprotujoče namene. Stran pmc.si ne smete uporabljati na način, ki bi lahko poškodoval, onemogočil, obremenil ali škodil spletnemu mestu. Ravno tako ne smete ovirati uporabe kateremu koli drugemu uporabniku strani. Ne smete si pridobiti ali poizkušati si pridobiti kakršnega koli gradiva ali informacij s pomočjo kakršnih koli sredstev, ki niso namenoma na voljo v sklopu strani in izrecno dovoljena za dostop v izjavi o varovanju zasebnosti. Če je bil dostop do teh podatkov omogočen zaradi napake znotraj storitev strani, morate prijavo o tej napaki podati upravitelju spletnega mesta.